Nazorg na een Burn-out?

Een burn-out heeft een mega impact. We onderschatten vaak wat we nodig na de sessies bij een psycholoog. Want dan begint het pas.

Nazorg na een Burn-out?

Nazorg na een burn-out

Bammm daar is die dan! Niet gehoopt, wel verwacht en toch gekomen! Burn-out!

Dankbaar voor de huisarts die de eerste gesprekken met je voert, voor die praktijkondersteuner en voor de psycholoog die jou in 6 sessies weer een beetje op de rit krijgt. Scherpe randen eraf, je hebt wat patronen aangekeken en aangepakt.

Hoppa je kan er weer tegenaan! Of toch niet?

7 jaar geleden was dit de weg die ik bewandelde. Waarin de meeste deze reguliere stappen doorlopen, nam ik er nog een andere bij.

In mijn burn-out volgde ik namelijk een 90 dagen mindset training. Eigen besluit en de beste ever. Mijn psycholoog vond het maar een beetje 'vaag' wat ik aan het doen was. Tja het was niet een 'regulier dingetje' en dan is het al snel vaag of raar.

Maar na 6 sessie moest hij wel toegeven dat hij zelden iemand zo snel, goed en krachtig uit een burn-out had zien komen. Wat ik ook aan het doen was het had zeker een enorm effect. Dit liet mij toen beseffen dat het reguliere heel goed is in de piek als je er middenin zit. Maar het pas echt begint als je daar klaar bent. Als je losgelaten wordt en je hoopt dat je nooit meer in een burn-out terecht komt.

De echte tools om een stevig fundament neer te zetten die leerde ik in het 90 dagen traject. Daar leerde ik mezelf pas goed kennen, mijn gedachten gang, mijn triggers en vooral wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik nodig had.

Leerde meer over meditatie, ademhaling en de kracht van de gedachten.

Dus bij de vraag, ben je er als je het traject af hebt gerond bij een psycholoog is mijn antwoord: 'Nee, dan begint de reis pas echt!"

En met die reis help ik jou graag!

Ik geef jou de tools in handen om vanaf dat moment ook echt een stevig fundament neer te zitten.

- Jezelf beter te gaan leren kennen.

- Erachter komen wat er wel en niet werkt voor jou.

- Betere keuzes maken die bij jou passen.

- Baas over jouw tijd en agenda worden.

- Goed leren communiceren vanuit verbinding, want jouw stem telt!

- Stresssituatie leren handelen door praktische tools.

- Energie regulatie.

- De regie weer terug zonder angst voor een 2e, 3e of 4e burn-out.

- Één burn-out is genoeg en geen is nog beter!

DM me voor een gratis intake.

Geplaatst op dinsdag 7 december 2021.

Over Sandra Dobbelsteen - Wake up to life!

Dit bericht is geschreven door Sandra Dobbelsteen - Wake up to life!. Het bedrijf valt onder coaching uit Veghel. Trefwoorden van Sandra Dobbelsteen - Wake up to life! uit Veghel : personal coaching, persoonlijk coachingstraject, coaching ondernemers, ondernemerscoach, coaching leidinggevende, coaching voor managers, coaching bewustwording, individuele coaching, 1 op 1 coaching, persoonlijke coaching, personal coach,.

Lees meer over Sandra Dobbelsteen - Wake up to life!.