Van Bergen Verhuur in Mariaheide

verhuur van toiletwagens, plaszuilen, statafels en krukken en dansvloeren.

Over Van Bergen Verhuur

Van Bergen Verhuur valt onder de rubriek verhuur uit Veghel.

Verhuur van toiletwagens, plaszuilen statafels en krukken en houten dansvloeren.

Bent u op zoek naar een goedkope toiletwagen in de omgeving van Veghel?

Bij Van Bergen Verhuur huurt u zeer eenvoudig en snel een toiletwagen tegen de scherpste tarieven van Nederland. Op dit moment beschikken we over 3 toiletwagens. Onze toiletwagens zijn van topkwaliteit en zijn zeer praktisch voor tuinfeesten, bruiloften of andere evenementen.

We hebben verschillende types:

1. type gangbaar: 3 dames toiletten, 1 heren toilet en een nette plasgoot 2. 2 toiletten 2 urinoirs met een gezamenlijke ingang.

Wij komen toiletwagen zelf brengen en sluiten hem voor u aan. Ook zorgen we voor de afvoerslang en waterslang.

We verhuren onze gangbare type 1 toiletwagen voor een prijs van €175 per weekend incl transport binnen 15 km. Type 2 voor een prijs van 100,- dit is excl transport. Heeft u onze toiletwagens langer nodig, dan is er een ander tarief natuurlijk mogelijk.

Wat we ook verhuren: 4 persoons Plaskruis

Compacte plaszuil unit voor evenementen, recreatiegebieden en dergelijke. Ergonomisch en aantrekkelijk design met veel privacy. Veroorzaakt geen stankoverlast.

U huurt bij Van Bergen Verhuur al een Plaskruis voor slechts 75,- euro per weekend. -Groot reservoir ( ca 1500 plas beurten), -Door 4 personen tegelijk te gebruiken -Gemakkelijk te plaatsen -Makkelijk te ledigen ( Riool) -Makkelijk te Reinigen -Voorkomt wildplassen

Prijs is incl transport tot 20 km!

wat we ook verhuren: Statafel met makkelijk inklapbaar systeem. Dit model statafel heeft een tafelblad van 85 cm diameter en een ideale stahoogte van 110 cm.

De statafels kunnen gehuurd worden in combinatie met krukken. Afhankelijk van het aantal gasten kunt u uitgaan van 4 tot 6 krukken per statafel. Om het geheel een extra uitstraling te geven, kunt u ook kiezen voor een tafelrok.

Prijs per kruk: €1,50 Prijs per statafel zonder rok €6,50 Prijs per statafel met rok €10,-

ook verhuren we dansvloeren! De vloer wordt d.m.v. een kliksysteem aan elkaar bevestigd. Rondom de vloer komt een eiken afwerkrand. Ideaal voor uw feesten of partijen! Afmetingen: Lengte 705 x Breedte 425 of 425x425.

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Stel ze gerust!!

Tel: 06 11986800 Mail: vanbergenverhuur@outlook.com


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Van Bergen Verhuur uit de rubriek verhuur uit Veghel is gevestigd aan de Bolstweg 6 in Mariaheide. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-11986800.

Diensten en producten voor verhuur

Trefwoorden die horen bij Van Bergen Verhuur zijn o.a. :