Stopnose in Den Bosch

Stopnose: Hypnotherapie & Beïnvloedingspsycholoog.

Over Stopnose

Stopnose valt onder de rubriek coaching in Veghel.

Het gezicht achter Stopnose is Hanneke Quaedvlieg. Hanneke heeft veel meegemaakt in haar leven en heeft dit goed kunnen verwerken door hypnose. Hanneke was er van overtuigd dat met alle negatieve dingen waarmee zij te maken kreeg, deze zou kunnen gebruiken om uiteindelijk andere mensen te kunnen helpen.

Stopnose is opgericht in 2019 en Hanneke helpt en begeleidt u graag als beïnvloedingspsycholoog, ervaringsdeskundige en hypnotherapeut. Hier geniet zij met volle teugen van.

Stopnose kan u helpen wanneer u wilt stoppen met roken, slaapproblemen heeft, een fobie heeft, meer zelfvertrouwen wilt krijgen, last van overgewicht heeft of wanneer u een allergie heeft.

Hypnotherapie:

Veel van de beslissingen die u neemt worden genomen door uw onderbewuste. Met hypnose kan Hanneke ervoor zorgen dat uw onderbewuste de keuzes gaat maken die u wilt, in plaats van de gewoontes die erin zijn geslopen. U kunt zo in de meeste gevallen de gewenste keuzes maken zonder dat het u moeite kost.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Stopnose uit de rubriek coaching uit Veghel is gevestigd aan de Koenendelseweg 9 kamer 3 in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-38108417.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Stopnose zijn o.a. :