Shavo Massage in Veghel

Met welke massage mag ik jou laten voelen wat massage voor je kan doen?

Over Shavo Massage

Shavo Massage valt onder de rubriek massage in Veghel.

Aanraking is een van de belangrijkste dingen in het leven van de mens. Door het lichaam op een bepaalde manier te behandelen, kun je de heftigste prikkels verwerken. Denk maar eens na, bij een verdrietige situatie, helpt het om een knuffel te krijgen. Zo werkt het met massages ook. De spieren komen los, prikkels worden verwerkt en jij kunt je volledig ontspannen.

Shavo Massage biedt massages op maat aan in haar praktijk in Veghel. Juist in deze tijden kan iedereen het wel gebruiken om eens ultiem te ontspannen.

Last van vastzittende spieren in de rug, schouders en nek of benen? Of gewoon even een momentje voor jezelf, even in alle rust genieten?

Met een massage op maat help ik de doorbloeding in je spieren weer op gang. Knopen worden eruit gemasseerd en je kunt even bijtanken

Gun jezelf een goede massage!

De behandelingen;

* Ontspanningsmassage * Sportmassage * Hotstone massage * Wellness massage * DeepTissue Massage * Shavo Massage, massage op maat.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website of neem contact op via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Shavo Massage uit de rubriek massage uit Veghel is gevestigd aan de Olivier van Noortstraat 7 in Veghel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46015063.

Diensten en producten voor massage

Trefwoorden die horen bij Shavo Massage zijn o.a. :

Nieuws van Shavo Massage in Veghel

Met welke massage mag ik jou laten voelen wat massage voor je kan doen?

Met welke massage mag ik jou laten voelen wat massage voor je kan doen?

Na de leuke cadeautjes die ik gisteren heb gekregen, is het nu tijd om een heel leuk cadeau uit te delen!