Saarspraktijk in Den Bosch

VOOR GEZONDHEID, VITALITEIT, BEWUSTWORDING, PERSOONLIJKE GROEI EN BEGELEIDING

Over Saarspraktijk

Saarspraktijk valt onder de rubriek coaching in Veghel.

Welkom bij Saarspraktijk. Ik ben Saar en ik help je te herstellen, verzachten en beteren van jouw energie en (chronische) klachten. Ik help je bewust te worden van wat je zelf kan en wat je doet met de sfeer en energie in je leefomgeving.

Aanbod: - Reiki - Energetische therapie - Fijne energie in huis - Edelstenen - Sieraden

De kracht van energie zit in alles. Leven, natuur, sfeer, mineralen. Met liefde en aandacht komt veel moois in beweging. Op basis van holistische therapie met praktische handvatten, werk ik vanuit het principe dat iedereen alles in zich heeft om weer in balans te komen. Energie moet weer gaan stromen en daar kan ik je bij helpen. Dit doe ik op meerdere manieren. Enerzijds met methodes vanuit de Oosterse Geneeswijze, Reiki, Mir, Energetische therapie. Om zo ontspanning & inzichten te geven in de onderliggende emoties en eventuele blokkades te harmoniseren. Anderzijds praktisch; geef ik versterkende oefeningen, advies over de essentiƫle voedings- aanvullingen (met bloedtest & analyse). En ondersteuning met edelstenen als sieraad of object in huis.

Heb je onverklaarbare lichamelijke klachten, die maar niet verholpen worden via je huisarts? Heb je een zwaar gevoel in je lijf en hoofd en houd je maar weinig energie over om de dag door te komen? Voel je je uit balans en lukt het maar niet terug naar jezelf te komen?

Wat je hulpvraag ook is, bel of mail mij eens. Ik help je graag verder.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Saarspraktijk uit de rubriek coaching uit Veghel is gevestigd aan de Hertog Janstraat 11 in Den Bosch. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-27405747.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Saarspraktijk zijn o.a. :