PTS-Veghel scooter service in Veghel

Official Dealer van:Kymco, Agm,Turbho, Iva, , Figuretta, Btc, Tgb, Mash, NIU

Over PTS-Veghel scooter service

PTS-Veghel scooter service valt onder de rubriek fietsen uit Veghel.

Welkom bij PTS-Veghel scooter service, PTS-VEGHEL is DE scooter winkel in Veghel en omstreken. We zijn een all-round bedrijf voor de regio Veghel voor alles wat met scooters te maken heeft. Wij repareren en onderhouden alle merken scooters, leveren de meeste uiteenlopende accessoires en bieden een unieke haal- en breng service. PTS-Veghel gaat net even verder om u de ervaring te geven die we zelf ook graag ervaren alsof we zelf de klant zijn. We kennen de wensen en vullen deze graag samen met u in.

Peter van den Tillaart was van origine automonteur maar besloot zijn passie te volgen. Sinds vier oktober 2014 is Peter Tillaart Scooters (PTS)aan Anemonenstraat 14 een feit.

Peter vertelt:

“Als automonteur deed ik het prima maar scooters, dat was en is mijn passie”, vertelt Peter in zijn werkplaats aan huis. Omdat hij een haal- en brengservice heeft is zijn zaak toegestaan in de woonwijk. “Daar zitten heel veel haken en ogen aan, ik liep tegen veel restricties op. Zelfs voor de muziek in de werkplaats moet ik Buma-Stemra betalen of de muziek afzetten als er een klant komt. Ja, dat doe ik natuurlijk niet.”

De scooterzaak oogt ruim en keurig. Alles is tiptop geregeld en Peter is met recht een trotse eigenaar. Reparatie, onderhoud, cleaning en verkoop van de merken Iva, Fosti, Turbho, Tgb, Figuretta, Btc en Razzo zijn de zaken waarvoor klanten terecht kunnen. Langzaam aan begint PTS bekendheid te genieten. “Nu de website op orde is merk ik dat ik gevonden word. Daar zitten dan ook heel wat uren in maar dat hoort bij een opstartfase. Dagen van 8.15-23.30 uur zijn mij niet vreemd.”

Nu, na enkele maanden is de prognose goed. “Ik behandel elke scooter die ik hier krijg alsof het de mijne is en klanten weten dat. Ik sta achter mijn product en heb de drive om bezig te zijn. Dit is wat ik wil. Zet mij maar de hele dag in de werkplaats dan ben ik tevreden.” Zijn toekomstmuziek? “Een bus om de scooters te vervoeren en een echte winkel, liefst in het centrum.”

Gespecialiseerd in de merken : Turbho, Iva, Fosti, Figuretta, Btc, Tgb, Razzo

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PTS-Veghel scooter service uit de rubriek fietsen uit Veghel is gevestigd aan de Noordkade 3b in Veghel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0413-763023.

Diensten en producten voor fietsen

Trefwoorden die horen bij PTS-Veghel scooter service zijn o.a. :

Nieuws van PTS-Veghel scooter service in Veghel

Paasshow pts-veghel scooter service

Paasshow pts-veghel scooter service

Paasshow pts-veghel scooter service

PTS-VEGHEL scooters gaat verhuizen

PTS-VEGHEL scooters gaat verhuizen

Omstreeks half / eind Maart as hebben we een nieuwe locatie NOORDKADE 3B

Paasshow bij PTS-VEGHEL scooter service

Paasshow bij PTS-VEGHEL scooter service

Paasshow bij PTS-VEGHEL scooter service Maandag 28-03-2016 10.00u-18.00u