PN Kozijnen in Veghel

PN Kozijnen

Over PN Kozijnen

PN Kozijnen valt onder de rubriek bouw bedrijf uit Veghel.

Welkom op de profielpagina van PN Kozijnen. PN Kozijnen is een van oorsprong Poolse onderneming met jarenlange ervaring in de distributie, levering en montage van ramen, deuren, vensterbanken en rolluiken. Vanuit onze centraal gelegen vestiging in Veghel bedienen wij een snel groeiende klantenkring in Nederland en Belgiƫ.

Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten en persoonlijke dienstverlening. Wij werken al jaren samen met een professionele en betrouwbare leverancier die snel levert en we verzorgen de montage van onze producten zelf. Na twee jaar komen wij nog een keer bij u langs om de door ons geleverde producten te controleren. Dat is de standaard service van PN Kozijnen.

Onze voordeuren en vensterbanken zijn gemaakt van PVC. Duurzaam, vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk. U kunt kiezen uit verschillende eigentijdse ontwerpen. Wij hebben een passende voordeur voor iedere woning voor elke smaak.

Wilt u graag meer weten over PN Kozijnen? Neem dan eens een kijkje op hun eigen website. Daar vindt u nog veel meer nuttige informatie.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

PN Kozijnen uit de rubriek bouw bedrijf uit Veghel is gevestigd aan de De Amert 414 E in Veghel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0413-322394.

Diensten en producten voor bouw bedrijf

Trefwoorden die horen bij PN Kozijnen zijn o.a. :