MJM Wear in Veghel

MJM Wear, Voor alles met uw logo

Over MJM Wear

MJM Wear valt onder de rubriek bedrijfskleding in Veghel.

Welkom bij MJM Wear,

Wij zijn een bedrijf wat zich specialiseert in Bedrijfskleding, Horecatextiel, Sporttenues, Bandmerchandise, Relatiegeschenken & Promotiemateriaal. Ook Gevelreclame, Autobelettering & Spandoeken is door MJM Wear te realiseren. Dus echt alles is met uw logo te bedrukken, borduren & te beplakken. Natuurlijk is ook alle kleding zonder sublimatie leverbaar. MJM Wear werkt met partners die dezelfde visie op service en kwaliteit hebben als ons. De collectieve samenwerking van dit team van leveranciers, is uw garantie op een eindproduct boven uw verwachting. Met 1 contact persoon, die dit voor u bundelt en deze zorg wegneemt, wordt er gedacht in oplossingen.

Dat doe ik o.a. door duidelijke afspraken over wat wel en niet kan en uiteraard kwaliteit en garantie. Uw wensen staan voor MJM Wear voorop. U maakt uw keuze aan de hand van de materialen die u in uw handen heeft gehad en gepast heeft en niet op basis van een afbeelding op een computerscherm of uit een catalogus. Of het gaat om bedrijfskleding, relatiegeschenken, band merchandise, of promotioneel textiel. Met diverse teams van drukkers, borduurders, grafisch ontwerpers & DTP kunnen we alles voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of boodschap. Wat uw wensen op het gebied van kleding, promotionele artikelen & drukwerk ook zijn, wij denken graag met u mee. Laat ons weten wat u zoekt, en wij gaan graag voor u op zoek naar het product naar keus. Het voordeel van deze unieke samenwerking is dat u één contactpersoon hebt voor al uw zakelijk, sportief, muzikaal, of privé merchandise en relatiegeschenken. MJM Wear heeft collectieve prijsafspraken in uw voordeel!

Voor meer informatie en alle mogelijkheden kunt u de site bezoeken.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

MJM Wear uit de rubriek bedrijfskleding uit Veghel is gevestigd aan de Melisselaar 32 in Veghel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46025972.

Diensten en producten voor bedrijfskleding

Trefwoorden die horen bij MJM Wear zijn o.a. :

Nieuws