Met Hanny – Kinder & Jeugdtherapie in Uden

Je kind weer in z'n element. Dat is fijn he?? Dat Kan!!

Over Met Hanny – Kinder & Jeugdtherapie

Met Hanny – Kinder & Jeugdtherapie valt onder de rubriek coaching in Veghel.

Hanny den Boer – van Berlo is de drijvende kracht achter: Met Hanny - Kinder & Jeugdtherapie; voor kinderen van 6 - 16 jaar en hun ouders

Als je lekker in je vel zit, is het leven gewoon zoveel fijner. Dat is voor iedereen zo. Dat geldt voor kinderen. Dat geldt voor ouders.

Natuurlijk zit het ook wel eens (flink) tegen in het leven en daar heb je dan last van. Als je kind niet lekker in z'n vel zit, merk je dat aan z'n gedrag; sneller huilen, boos reageren, niks willen zeggen, pesten, zich door anderen op de kop laten zitten, slechter slapen, piekeren, minder concentreren, buik-of hoofdpijn klachten,.....of nog iets anders waar jij je als ouder zorgen om maakt.

Je helpt je kind graag door zo'n lastige periode heen dat gaat meestal prima. Soms kom je er samen niet zo goed doorheen. Fijn als dan iemand met je meekijkt en meedenkt. Fijn voor je kind als het naar iemand toe mag die helpt. Je hoeft immers niet alles zelf én niet alles alleen te doen.

Met Hanny geeft inzichten, handvatten én ervaringen voor ouders en kinderen. “Weer de baas zijn over jezelf” betekent dat je kind z'n eigen oplossingen heeft om zichzelf weer fijn te voelen. Als je kind zich fijn voelt laat het ook fijn gedrag zien!

Met Hanny kan je kind • spelen, praten, stil zijn, lol maken, onderzoeken, ontdekken, nieuwe dingen leren en proberen. • inzicht krijgen in z'n denken, voelen en gedrag. • zelfkennis, zelfrespect en zelfvertrouwen ontwikkelen. • eigen oplossingen ontdekken zodat het weet wat het kan doen om zich weer fijn te voelen. Met Hanny ondersteunt jou als ouder natuurlijk ook.

Nieuwsgierig geworden? Met Hanny is er voor kinderen (6-16 jaar) en hun ouders. Elk kind is uniek en heeft recht op z'n eigen ontdekkingsreis. Met Hanny put uit 30 jaar ervaring, lichaamsgerichte traumatherapie en Integratieve Kindertherapie om van elk traject maatwerk te maken. Neem gerust contact op, ik denk graag met jullie mee.

Hanny den Boer-van Berlo Psychosociaal kinder & jeugdtherapeut bij Met Hanny


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Met Hanny – Kinder & Jeugdtherapie uit de rubriek coaching uit Veghel is gevestigd aan de Morel 106 in Uden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23827446.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Met Hanny – Kinder & Jeugdtherapie zijn o.a. :