Marlis Kruiden in Veghel

De beste genezingsmethoden.

Over Marlis Kruiden

Marlis Kruiden valt onder de rubriek geneeskunde in Veghel.

Mijn naam is Lisette van der Veeken en werk al ruim 25 jaar in de gezondheidszorg als verpleegkundige en heb ik meerdere ziekenhuizen specialismen en andere takken van deze sector meegemaakt en heb ik de nodige ervaring. Inmiddels ben ik weer een aantal jaren verder en ben ik in contact gekomen met verschillende alternatieve en natuurlijke genesewijzen. Door deze bevindingen ben ik nu overtuigd en werk ik met veel passie aan de genezing van de mens, door middel van therapie.

Nu heb ik verschillende certificaten en ben ik in aanraking gekomen met onder andere, Reiki, Shiatsu massage, Thèta healing, Manuele Lymfedrainage en Kruidengeneeskunde. Hiervoor heb ik verschillende workshops en opleidingen voor gevolgd en met succes, want nu werk ik met deze methodes in mijn genezingspraktijk.

De behandelingen die ik geef hebben gegarandeerd succes en bied ik aan voor de beste prijs. Mijn specialiteiten zijn: - Kruiden behandeling - Manuele Lymfe Drainage - Reiki - Thèta healing

Kijk voor meer informatie op de website of neem gerust contact met mij op.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Marlis Kruiden uit de rubriek geneeskunde uit Veghel is gevestigd aan de Breughelplein 2 in Veghel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-18194392.

Diensten en producten voor geneeskunde

Trefwoorden die horen bij Marlis Kruiden zijn o.a. :