Lente Mare in Oss

Lente Mare | Intuïtieve Massage Praktijk | Holistisch Levenscoach

Over Lente Mare

Lente Mare valt onder de rubriek coaching in Veghel.

Intuïtieve massagepraktijk (mix van energetisch en klassiek) Lente Mare bestaat inmiddels 4 jaar en wordt vanaf april 2023 uitgebreid met coaching. Beide diensten worden aangeboden vanuit een holistische visie.

Holistisch komt van het woord holos dat in het Grieks ‘heel’ betekent. Mijn uitgangspunt is dat de mens als één geheel gezien mag worden. Dit betekent voor mij dat we als mens niet alleen bestaan uit ons lichaam maar ook uit onze gedachten, emoties, sociale verbindingen en spirituele overtuigingen. Al deze lagen zijn met elkaar verbonden en hebben invloed op elkaar.

Wanneer het even niet lekker loopt in ons leven, of wanneer we bijvoorbeeld fysieke klachten ervaren, zijn dit in mijn ogen signalen die ons wat willen vertellen. Door ons bewust te worden van deze signalen, kunnen we inzichten opdoen en eventueel veranderingen inzetten, of juist leren accepteren wat er is.

Mijn missie is om jou te begeleiden in dit proces, door met aandacht en zonder oordeel naar je te luisteren (in een coachgesprek) en/of in het geval van een massage, je uit te nodigen weer te voelen wat je lichaam je wil vertellen.

Zowel als intuïtief masseur als holistisch coach bied ik jou de ruimte, om weer in contact te komen met jouw essentie, door jezelf te ont-dekken (haal die deksel er maar af) en te ont-wikkelen (gooi de wikkels maar van je af) zodat je kunt groeien in bewustzijn naar verbinding met jezelf.

Je bent van harte welkom voor een intake of een kennismakingsmassage.

Wil je kennismaken met holistisch coaching dan geldt er momenteel een gereduceerd tarief: www.lentemare.nl/reserveren.

Met warme groet, Judith


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Lente Mare uit de rubriek coaching uit Veghel is gevestigd aan de Abraham Kuyperstraat 7 in Oss. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-81667518.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Lente Mare zijn o.a. :