Interpunctie Veghel in Veghel

Interpunctie Veghel: Relatietherapeut, gezinstherapeut, maatschappelijk werker, conflictbemiddelaar en gecertificeerd stiefplancoach.

Over Interpunctie Veghel

Interpunctie Veghel valt onder de rubriek coaching uit Veghel.

De drijvende kracht achter Interpunctie Veghel is Nellie Timmermans. Nellie is een relatietherapeut, gezinstherapeut, maatschappelijk werker, conflictbemiddelaar en gecertificeerd stiefplancoach.

U kunt bij Interpunctie Veghel terecht voor relatietherapie, gezinstherapie en ook individuele problemen. Interpunctie Veghel biedt daarnaast ook ongeveer twee keer per jaar ook een cursus assertiviteit aan.

Nellie werkt met een minimum aan formulieren. Uiteraard zal er wel regelmatig worden geëvalueerd. Samen met u zal Nellie in het eerste gesprek bekijken wat zij voor u kan betekenen. Het traject zal direct gestart worden. veel mensen hebben aan 2-4 gesprekken voldoende.

Nellie maakt in haar praktijk gebruik van methodieken uit de gedragstherapie, communicatietheorie, NLP, RET en vooral uit de systeemtheorie en de theorie van Nagy. Tevens werkt Nellie met theorieën uit het management en uit conflictmanagement/mediation.

U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Interpunctie Veghel? Schroomt u dan niet om contact op te nemen.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Interpunctie Veghel uit de rubriek coaching uit Veghel is gevestigd aan de Smientdonk 2 in Veghel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0413-310795.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij Interpunctie Veghel zijn o.a. :

Nieuws van Interpunctie Veghel in Veghel

Voor iedereen een apart potje koken?

Voor iedereen een apart potje koken?

Voor samengestelde gezinnen is het logisch dat iedereen een eigen geschiedenis heeft. De kinderen van de één hebben wellicht een totaal andere opvoeding gehad dan die van de ander. Zo gaat dat ook met koken en eetgewoontes.