Het Goeie Leven in Veghel

The adventure begins!

Over Het Goeie Leven

Het Goeie Leven valt onder de rubriek recreatie uit Veghel.

Als u vakantie heeft wilt u uiteraard heerlijk kunnen ontspannen en genieten van de rust en even de dagelijkse hectiek achter u kunnen laten. Dan bent u bij Het Goeie Leven helemaal aan het juiste adres! Op onze camping kunt u genieten van de mooie omgeving en de rust die deze met zich meebrengt.

In onze sfeervolle bistro kunt u genieten van heerlijke hapjes en drankjes, deze is toegankelijk voor iedereen. Bij Het Goeie Leven passen wij onze hapjes en drankjes aan aan het seizoen. Van healthy bowls tot bijzondere soepjes en natuurlijk de Burger Het Goeie Leven. Voor de kids hebben we daarnaast een speciale kinderkaart.

Uiteraard worden er bij ons ook leuke activiteiten georganiseerd, denk aan boogschieten, marshmallows roosteren of heerlijke verse broodjes bakken. Onze activiteiten zijn er voor jong en oud.

Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op de website of neem contact op via de contactgegevens. Wij staan u graag te woord!


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Het Goeie Leven uit de rubriek recreatie uit Veghel is gevestigd aan de Vlagheide 8b in Veghel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 0413-310171.

Diensten en producten voor recreatie

Trefwoorden die horen bij Het Goeie Leven zijn o.a. :