Haakpret in Veghel

Haakpret uit Veghel heeft geen profiel.

Wat doet Haakpret in Veghel

Haakpret is een webshop uit Veghel. Men is gevestigd aan de Visven 8. Het telefoonnummer van Haakpret in Veghel is 0413-352366.

Is Haakpret in Veghel uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Veghelonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Haakpret in Veghel valt onder de rubriek webshop. Een webshop uit Veghel levert onder andere :

In deze webwinkel vindt u alleen maar ontwerpen van de haakprojecten die door mijzelf bedacht en daarna uitgewerkt zijn tot een werkbeschrijving. Elke werkbeschrijving is aangevuld met duidelijk beeldmateriaal. Elk project word gemaakt met wol. Voor degene die de basis van het haken nog niet volledig beheerst heb ik onder de knop download duidelijke beschrijvingen geplaatst waarop je kunt zien hoe elke steek gehaakt wordt. Dit is te vinden op onze website. Ook verkoop ik boeken over het haken waarin alles stap voor stap word uitgelegd. Deze complete basis werkbeschrijving is gratis te downloaden. BESTELLINGEN (binnen Nederland) BOVEN 50 EURO GRATIS VERZENDING BESTELLINGEN (buiten Nederland) BOVEN 50 EURO geen 13,00 maar 6,25 euro lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review