Goud en Zilverwerken J.Schaaf & Zoon V.O.F. in VEGHEL

Goud en Zilverwerken J.Schaaf & Zoon V.O.F. uit VEGHEL heeft geen profiel.

Wat doet Goud en Zilverwerken J.Schaaf & Zoon V.O.F. in VEGHEL

Goud en Zilverwerken J.Schaaf & Zoon V.O.F. is een juwelier uit Veghel. Men is gevestigd aan de Tijmveld 66. Het telefoonnummer van Goud en Zilverwerken J.Schaaf & Zoon V.O.F. in VEGHEL is 0413-362088.

Is Goud en Zilverwerken J.Schaaf & Zoon V.O.F. in VEGHEL uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Veghelonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Goud en Zilverwerken J.Schaaf & Zoon V.O.F. in VEGHEL valt onder de rubriek juwelier. Een juwelier uit Veghel levert onder andere :

Het bedrijf bestaat al 24 jaar. J. Schaaf is in eerste instantie als eenmanszaak begonnen. Na 8 jaar is zoon Hans er in de zaak bij gekomen. Beide hebben ieder op hun eigen manier veel kennis in huis. Dit zorgt voor een continu stijgende lijn in het bedrijf. J. Schaaf heeft voor hij voor zichzelf begon ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Hij is vanaf zijn 17e werkzaam in het vak en via het leerlingwezen is hij meester goudsmid geworden. Zoon Hans heeft de vakschool doorlopen (goud- en zilversmid) en heeft in 2002 nog een opleiding bij het SVGB tot praktijkopleider met succes afgerond. lees meer

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review