Gezond & Bewust in Uden

Welkom bij | Gezond & Bewust

Over Gezond & Bewust

Gezond & Bewust valt onder de rubriek gezondheidscentrum in Veghel.

Mevrouw Nina van der Burgt is de drijvende kracht achter Gezond & Bewust. In 2019 heb ik de opleiding tot Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut gevolgd en heb deze succesvol afgerond. Omdat gezondheid en welbevinden veel verder reiken dan waar we ‘de vinger op kunnen leggen’ heb ik nog diverse therapeutentrainingen gevolgd.

Bij een orthomoleculaire behandeling hoort het gebruik van gezonde voeding, wat gericht is op het individu met geconcentreerde voedingssupplementen. Waarin onder meer vitamines, mineralen, enzymen,sporenelementen en (essentiële) aminozuren en vetzuren zijn verwerkt. Dit zijn allemaal puur lichaamseigen stoffen, die door het lichaam worden benut om biologische processen te reguleren en de weerstand te onderhouden en versterken om te ontgiften.

De EMB test is een testmethode waarbij er door middel van een vingerprik capillair bloed wordt afgenomen. Het bloed wordt vervolgens onderzocht. Bij dit onderzoek wordt dan met zowel een reguliere als complementaire bril gekeken naar het ingestuurde bloed en het eerder opgetekende (klinisch) verhaal van de patiënt. Ook wordt gecontroleerd op een aantal complementaire waardes. Deze testmethode geeft een uitslag waarbij de bloedwaarden van rode en witte bloedcellen maar ook trombocyten (hematologisch bloedonderzoek) worden weergegeven. Verder geeft de testmethode inzicht in optimale waardes qua vitaminen en mineralen en eventuele absolute tekorten.

Voor meer informatie en de mogelijkheden verwijs ik u graag door naar de website. U kunt ook contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Gezond & Bewust uit de rubriek gezondheidscentrum uit Veghel is gevestigd aan de Burenstraat 34 in Uden. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-30753158.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Gezond & Bewust zijn o.a. :