De Stip in Vinkel

Beeldend therapie & Coaching

Over De Stip

De Stip valt onder de rubriek coaching in Veghel.

Mevr. Brechje de Jong is het gezicht en de drijvende kracht achter De Stip. Ik heb zelf mogen ervaren door de beeldende opdrachten wat er in mij leefde, waar het vandaan kwam en wat het met mij gedaan heeft. De puzzelstukjes vielen op hun plaats. Daardoor kwam ik terug bij mezelf, liep ik weer rechtop en voelde ik mijn eigen kracht. Niet meer afhankelijk van de mening van een ander maar ik durfde weer te vertrouwen op mezelf.

Ben je op zoek naar een coach een therapeut? Omdat je je onzeker voelt, jezelf als een buitenbeentje ziet, je ongelukkig voelt? Je vaak last hebt van boosheid, verdriet of angst zonder dat je weet waardoor of hoe je dat kunt veranderen? Je het gevoel hebt dat alles altijd om een ander draait en niet om jou, het gevoel hebt dat er niemand naar jou luistert, naar je omkijkt of je begrijpt? Wellicht omdat je 's nachts uren ligt te piekeren te woelen van frustratie, onmacht en verdriet? Je het gevoel hebt in een negatieve spiraal zit en niet goed weet hoe hier uit te moeten komen? Zoek dan niet verder. Je bent aan het juiste adres bij De Stip.

Ik wil je graag helpen zodat je meer energie krijgt en jezelf beter leert kennen.

het aanbod bij De Stip:

- Beeldende therapie

- Cursus "op reis naar jezelf"

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheden op de website. Je kunt ook altijd contact opnemen via de contactgegevens.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

De Stip uit de rubriek coaching uit Veghel is gevestigd aan de Hyacinth 101 in Vinkel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-50281817.

Diensten en producten voor coaching

Trefwoorden die horen bij De Stip zijn o.a. :