Danca Design Furniture in VEGHEL

Danca Design Furniture is gevestigd in Veghel. Danca maakt hoogwaardige, tijdloze zitmeubelen in een eigentijds jasje; vertrouwd en vernieuwend tegelijk.

Over Danca Design Furniture

Danca Design Furniture valt onder de rubriek productie in Veghel.

Over Danca

Danca maakt hoogwaardige, tijdloze zitmeubelen in een eigentijds jasje; vertrouwd en vernieuwend tegelijk. Met een ongekend scherpe prijs-kwaliteitverhouding en snelle levertijden. Het Nederlandse meubelbedrijf heeft zich gepositioneerd in het hogere, moderne segment van de markt en geldt als een van de meest dynamische en solide bedrijven met een consistente en continue groei.

Danca doet alles in eigen huis: van het maken van de houten frames tot het stofferen en het transport. Dit past in de duidelijk omlijnde ontwerpfilosofie waarbij prijs en kwaliteit optimaal in balans zijn. De samenwerking met internationaal gerenommeerde ontwerpers staat aan de basis van een collectie meubels die onderscheidend, herkenbaar en comfortabel zijn.

Meubels die ook daadwerkelijk hun waarde vertegenwoordigen. De focus ligt hierbij op modulaire zitconcepten, met afneembare hoezen.

Naast Nederland en Duitsland, exporteert Danca inmiddels naar heel Europa, alsook naar de VS en het Midden-Oosten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen of een kijkje nemen op onze website.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Danca Design Furniture uit de rubriek productie uit Veghel is gevestigd aan de Rembrandtlaan 17E in VEGHEL. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-46108157.

Diensten en producten voor productie

Trefwoorden die horen bij Danca Design Furniture zijn o.a. :