Beat It Slagwerkopleidingen in Veghel

Beat It Slagwerkopleidingen uit Veghel heeft geen profiel.

Wat doet Beat It Slagwerkopleidingen in Veghel

Beat It Slagwerkopleidingen is een opleiding uit Veghel. Men is gevestigd aan de Donauring 30. Het telefoonnummer van Beat It Slagwerkopleidingen in Veghel is 06-52087838.

Is Beat It Slagwerkopleidingen in Veghel uw bedrijf? Bewerk dan deze gegevens. Bent u nog geen lid? Probeer dan Veghelonderneemt gratis uit, klik op lid worden.

Beat It Slagwerkopleidingen in Veghel valt onder de rubriek opleiding. Een opleiding uit Veghel levert onder andere :

 ;

Bedrijfsomschrijving

Beat it! Slagwerkopleidingen is in handen van eigenaar René van Lokven.

Beat it! gaat contracten aan met verenigingen uit de HaFa-Wereld om aldaar de opleiding van de slagwerkers voor zijn rekening te nemen.

Het geven van individuele lessen maar ook het leiden én dirigeren van (jeugd)slagwerkgroepen is in vertrouwde handen bij Beat it! Slagwerkopleidingen.

Tijdens de lessen wordt er gebruikt gemaakt van een erkend lesboek waardoor de leerlingen stapsgewijs alle technieken gaan beheersen welke later in de slagwerkgroep nodig zijn om mee te kunnen spelen. Naast de praktijk wordt er ook aandacht besteed aan de bijbehorende theorie. Wanneer een leerling klaar is voor een examen zal deze worden afgenomen door drumschool “Rhythm Impact” uit Berlicum.

Zowel de praktijk als de theorie komen dan uitgebreid aan bod.

Wanneer de leerlingen ver genoeg zijn kunnen ze ook aansluiten bij de jeugdslagwerkgroep om daar samen met de andere jeugdslagwerkers muziek te maken. Met als einddoel natuurlijk de slagwerkgroep. Iedere slagwerkgroep speelt op zijn eigen manier en niveau.

Beat it! Slagwerkopleidingen is allround inzetbaar en kan alle lessen verzorgen.

Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review