Back To Health Chiropractie in Veghel

Back To Health Chiropractie: Shockwave therapie & chiropractie.

Over Back To Health Chiropractie

Back To Health Chiropractie valt onder de rubriek gezondheidscentrum uit Veghel.

Het gezicht achter Back To Health Chiropractie is Carley Rose. Carley is afgestudeerd met een Master in Chiropractic aan de Anglo-European College of Chiropractic (AECC) in Bournemouth, Engeland.

Back To Health Chiropractie is aangesloten bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN) en de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA).

U kunt bij Back To Health Chiropractie terecht voor diverse holistische en natuurlijke behandelingen. Iedereen is welkom, van jong tot oud. Het doel van Back To Health Chiropractie is om de functie van de wervelkolom en het hele lichaam te verbeteren.

De behandelingen:

- Diverse oefeningen.

- Activator techniek.

- Kinesiotaping.

- Shockwave therapie.

- Triggerpoint therapie.

- Wervelkolom correcties.

- Dry needling.

Meer informatie over deze behandelingen ziet u op de website terug. Carley maakt tijdens de behandeling gebruik van diverse behandeltechnieken. Op basis van een lichamelijk onderzoek en uw anamnese, zal worden bepaald hoe uw klachten het beste behandeld kunnen worden.

Bekijkt u de website voor meer informatie en alle mogelijkheden. Heeft u een vraag? Schroomt u dan niet om contact op te nemen. Back To Health Chiropractie staat u graag te woord.


Schrijf een beoordeling, win een iPad

Uw mening is belangrijk. Geef een beoordeling en win een iPad. schrijf review

Contact opnemen

Back To Health Chiropractie uit de rubriek gezondheidscentrum uit Veghel is gevestigd aan de Heilig Hartplein 33a in Veghel. Voor meer informatie kunt u bellen naar het telefoonnummer 06-23509756.

Diensten en producten voor gezondheidscentrum

Trefwoorden die horen bij Back To Health Chiropractie zijn o.a. :